skip to Main Content

Onze klanten, onze trots

Onze klanten zijn restaurants met eerlijke en pure producten. Ze zijn tevreden omdat wij een 99% procent uitlevergarantie hebben en dagelijks de producten vers komen leveren, tegen scherpe prijzen. Bovendien bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en assistentie indien nodig! Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen:

Justus Brasem – Steakhouse Terroir, Leiden

"Ondanks dat wij een steakhouse zijn, spelen groenten een belangrijk rol in ons restaurant en Van der Mey levert de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit die wij graag aanbieden aan onze gasten. Bovendien levert Van der Mey ook regionale producten, waar Terroir zeker een voorstander van is. Overal is aan te komen, ook moeilijke producten en dat is natuurlijk ook prettig!”

Bezoek Steakhouse Terroir

Martin Faber, eigenaar – Brouwerskolkje, Overveen

"Als Chef in verschillende zaken doe ik al lang zaken met Van der Mey. Nu ik voor mezelf ben begonnen was het een logische keuze om ze mee te nemen. Vakkennis, oplossingsgericht, scherpe prijs en altijd op tijd, dat zijn wel de belangrijkste steekwoorden. Ook het ordersysteem is altijd goed up to date met foto's, seizoensgroenten en prijswijzigingen. Iets wat zeer belangrijk is voor het budget en de keuken!"

Bezoek Brouwerskolkje

Walter Rietbergen, chef-kok banketing – Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

"Ik doe al jaren zaken met Van der Mey, ik ben heel tevreden. Vooral de flexibiliteit en het meedenken met ons zijn zeer goed. De service is van hoge kwaliteit!"

Bezoek Huis ter Duin

Back To Top