skip to Main Content

Mission Statement

Ontzorgen, dat is wat wij doen. Ons doel is het ondersteunen van de chef kok en zijn keukenteam, op zo’n manier dat deze zich kunnen focussen op wat belangrijk is; de klant.

Wie zijn wij?

AGF (horeca) leverancier met een hoogwaardig, uitgebreid AGF assortiment, met producten van zo ver als nodig en van zo dichtbij als mogelijk en, indien gevraagd een randassortiment met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Ondersteund door een fantastisch team mensen.

Bistronoom – Restaurant en bar, Woerden

"Wij bestellen sinds een half jaar bij Van der Mey, en wat zijn we blij dat we deze stap gemaakt hebben! Een top prijs-kwaliteit, de leveringen zijn altijd goed en de service is top! Ook is het contact met Van der Mey prettig als we weer eens met andere producten willen werken. Plus, als er speciale producten niet in het assortiment zitten, dan gaan ze er voor je achter aan! Top! Wij kunnen iedereen Van der Mey aanbevelen."

Bezoek Bistronoom restaurant en bar

Bistronoom Woerden

Justus Brasem – Steakhouse Terroir, Leiden

"Ondanks dat wij een steakhouse zijn, spelen groenten een belangrijk rol in ons restaurant en Van der Mey levert de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit die wij graag aanbieden aan onze gasten. Bovendien levert Van der Mey ook regionale producten, waar Terroir zeker een voorstander van is. Overal is aan te komen, ook moeilijke producten en dat is natuurlijk ook prettig!”

Bezoek Steakhouse Terroir

Walter Rietbergen, chef-kok banketing – Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

"Ik doe al jaren zaken met Van der Mey, ik ben heel tevreden. Vooral de flexibiliteit en het meedenken met ons zijn zeer goed. De service is van hoge kwaliteit!"

 

Bezoek Huis ter Duin

Huis Ter Duin
Back To Top