skip to Main Content

Mission Statement

Ontzorgen, dat is wat wij doen. Ons doel is het ondersteunen van de chef kok en zijn keukenteam, op zo’n manier dat deze zich kunnen focussen op wat belangrijk is; de klant.

Wie zijn wij?

AGF (horeca) leverancier met een hoogwaardig, uitgebreid AGF assortiment, met producten van zo ver als nodig en van zo dichtbij als mogelijk en, indien gevraagd een randassortiment met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Ondersteund door een fantastisch team mensen.

Justus Brasem – Steakhouse Terroir, Leiden

"Ondanks dat wij een steakhouse zijn, spelen groenten een belangrijk rol in ons restaurant en Van der Mey levert de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit die wij graag aanbieden aan onze gasten. Bovendien levert Van der Mey ook regionale producten, waar Terroir zeker een voorstander van is. Overal is aan te komen, ook moeilijke producten en dat is natuurlijk ook prettig!”

Bezoek Steakhouse Terroir

Martin Faber, eigenaar – Brouwerskolkje, Overveen

"Als Chef in verschillende zaken doe ik al lang zaken met Van der Mey. Nu ik voor mezelf ben begonnen was het een logische keuze om ze mee te nemen. Vakkennis, oplossingsgericht, scherpe prijs en altijd op tijd, dat zijn wel de belangrijkste steekwoorden. Ook het ordersysteem is altijd goed up to date met foto's, seizoensgroenten en prijswijzigingen. Iets wat zeer belangrijk is voor het budget en de keuken!"

Bezoek Brouwerskolkje

Walter Rietbergen, chef-kok banketing – Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

"Ik doe al jaren zaken met Van der Mey, ik ben heel tevreden. Vooral de flexibiliteit en het meedenken met ons zijn zeer goed. De service is van hoge kwaliteit!"

Bezoek Huis ter Duin

Back To Top